Фото: РТВ Источно Сарајево

Владајућа скупштинска партија и братија ни данас на 9.редовној сједници СО Соколац није усвојила Нацрт буџета општине Соколац за 2022.годину, незванично сазнаје портал „Соколац-срце Романије“.

Иако се у јавности не спомиње, главни разлог за неусвајање Нацрта буџета су мегаломански захтијеви одборника СНСД-а, ДЕМОС-а и Уједињене Српске који између осталог од Начелника општине Соколац Милована Бјелице захтијевају да им се препусте позиције замјеника начелника, начелника Одјељења за привреду и финансије као и начелника Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове. Ово би дефакто значило поништавање изборне воље грађана, узимајући у обзир да су на прошлогодишњим изборима СНСД-ДЕМОС-УЈЕДИЊЕНА СРПСКА освојили 43,19%, док су СДС-ПДП-ДНС освојили 47,45% изашлих бирача.

ИНТЕРЕСИ ПОЈЕДИНАЦА ИЗНАД ИНТЕРЕСА ГРАЂАНА

Умјесто да ти исти одборници размишљају и боре се за интересе грађана који су их бирали, владајућа скупштинска већина у Сокоцу размишља о фотељама и личним интересима појединаца.

Сасвим је сигурно, да ће у наредном периоду због оваквих неодговорних Одлука владајуће партије и братије највише испаштати становници Сокоца, јер Општинској управи према Закону слиједи привремено финансирање.

Агонија се наставља.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име