Поштовани суграђани, у своје лично име, и у име свих сарадника, вама и вашим породицама желим много здравља, среће и успјеха у новој 2022. години.

Протеклих 365 дана провели смо у ублажавању посљедица пандемије. Покренули смо неке ствари када је у питању туризам, који ће у Сокоцу управо због епидемије да доживи додатни процват и развој.

Урадили смо Стратегију развоја туризма 2021-2025, у којој смо јасно дефинисали кључне инфраструктурне пројекте, као и пројекте свих заинтересованих актера.

Не сумњам да ће Соколац наставити да креира једну позитивну и лијепу слику о себи и људима који у њему живе.

Са својом дрвном индустријом и пољопривредом Соколац је привредни мотор развоја Источног Сарајева, те му сходно томе припада више када су у питању идвајања и из градског али и из републичког буџета. Због тога један од циљева у новој 2022. години је да се започне изградња треће траке преко Романије.

Увјерен сам да ћемо у години која долази са још већим еланом и одговорношћу радити на остваривању наших планова, замисли и идеја, и све то политиком одговорности и сарадње која укључује све иницијативе, а обухвата потребе и жеље грађана.

На многа љета!

Начелник општине Соколац
Милован Бјелица