Проглашењем побједника, додјелом пехара и награда 13.јануара је окончан петодневни традиционални, 19. по реду, Божићни турнир у малом фудбалу „Рогатица 2022“, који је ове године не само био посвећен божићним празницима неко и у знаку 30 годишњице Републике Српске.

Побједник турнира, који је окупио 13 екипа из Рогатице, Вишеграда, Сокоца, Новог Горажда и Пала, је екипа „Намјештај стил“ из Сокоца, која је без изгубљене утакмице, у финалу са резултатом 3:1 побиједила екипу кафе Упитник из Рогатице, којој је припало друго мјесто, док је трећепласирана екипа Лимо Чачак из Вишеграда која је са 5:1 побиједила екипу Кафе Коноба из Рогатице.

Побједнику турнира припао је побједнички пехар, диплома и награда од 1500 марака, које је у име организатора и покровитеља Општине Рогатица, уручио директор Центра за културу и спорт „Раденко Мишевић“ Славиша Бојовић. Другопласираној екипи уз диплому припала је награда од 700, а трећепласираној 300 марака.

Најбољи стријелац турнира од четвртфинала до завршних утакмица је Далибор Дамјановић из екипе Лимо Чачак из Вишеграда, а за најбољег играча проглашен је Милош Пајовић из екипе Намјештај стил из Сокоца, коме је као и најбољем стријелцу припао пехар, диплома и новчна награда од 100 марака.

Прије утакмице за треће мјесто и финалну борбу, одигране су полуфиналне утакмице у којим су се састали Лимо Чачак и Намјештај стил. Била је то знимљива утакмица чији је резултат у регуларном времену био 6:6, па су играни продужеци у којим је Намјештај стил постигао још два гола и стекао право да игра у финалу турнира.

И друго полуфинале пружило је добру и неизвјесну игру. Састали су се екипе Кафе Упитник и Кафе Коноба, обје из Рогатице. Побиједио је Упитник са 4:3. Иако није много надиграо противника, обезбиједио је играње у финалу у коме није имао много шанси за тријумф, јер се стекао утисак да су Сокочани боља и посебно искуснија екипа којој је ово трећи узаступни тријумф на турниру у Рогатици. Отуда и све честитке организатора Сокочанима.