У Сокоцу отворени Зимски парк и клизалиште – Радост за најмлађе суграђане (ВИДЕО)

0
Фото: С.Рајић

У оквиру обиљежавања 25 година постојања компаније „Оногошт“, данас је свечано отворен „Зимски парк“ за најмлађе суграђане, у којем је поред клизалишта омогућена дегустација хране, топли чајеви, кувано вино, промоција рукотворина и многе друге активности.

Директорица компаније „Оногошт“ Љиљана Шука је истакла да су одлучили да представе нешто ново у нашем граду.

Фото: С.Рајић

На спортским теренима, гдје се иначе обиљежавају љетње манифестације одлучили смо да направимо овај парк. Жеља нам је да наш Соколац промовишемо као спортски, зимски и туристички центар. С тим у вези, направили смо клизалиште који је дио наших активности поводом обиљежавања нашег јубилеја, четврт вијека постојања компаније „Оногошт“. Ми ћемо и у будућности бавити се оваквим пројектима и имати низ манифестација током године. Са нашим партнерима и пријатељима, трудићемо се да будемо активни и прогресивни члан свих локалних заједница на којим послује „Оногошт“. Захваљујем се и нашим суграђанима, који су излажући своје производе и услуге, допринјели да ово све изгледа овако величанствено, као и да из Сокоца пошаљемо једну другу слику, слику зимске идиле – навела је директорица Шука.

Фото: С.Рајић

Начелник општине Соколац Милован Бјелица захвалио је власницима и менаџменту компаније „Оногошт“ који сваке године приреде нешто добро за нашу локалну заједницу.

– Данас као да нисмо у Сокоцу јер је за наше најмлађе суграђане приређено једно велико изненађење које до сада нису имали прилику да доживе. Посебно желим да се захвалим директорици Шука, која је сигурно дала значајан допринос за ову организацију. Компанија „Оногошт“ је и сувласник још једног предузећа, које је запослило значајан број радника, обновило капацитете Творнице котрљајних лежајева, једну напуштену фабрику довели су у ред. У посљедњих неколико година су изградили два савремена маркета у нашем граду.Општина је увијек била на располагању у складу са могућностима, а поред осталог овој компанији уручено је највеће општинско признање – истакао је Бјелица.

Фото: С.Рајић

Клизалиште уз бесплатне клизаљке ће бити отворено сваким даном до суботе 22. јануара од 16.00 до 21.00 час.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.