У склопу акције прикупљања средстава за лијечење Слађане Добриловић – Милић, Фризерски салон „Cappeli“, наредног понедељка и уторка у периоду од 10 до 17 часова, вршиће услуге шишања и фенирања без накнаде. У салону ће бити постављена хуманитарна кутија, а кориснице услуга имаће прилику да својом донацијом подрже акцију прикупљања средстава за лијечење наше суграђанке.

Слађанина сестра, Сњежана Абазовић, која је власница овог салона, позива све људе добре воље, да у складу са својим могућностима помогну њиховој породици у овој нимало лакој борби.

Слађани Добриловић – Милић, мајци трогодишњег дјечака Лазара, недавно је дијагностификован карцином дојке. Након првог циклуса лијечења хемотерапијом, љекари су установили да се карцином шири, да терапија не помаже и да Слађана мора бити хитно оперисана на клинци у Турској.

Операција је неопходна, а потребно је прикупити 30.000 конвертибилних марака до сљедеће седмице, када је заказана операција.

Породица и пријатељи покренули су акцију прикупљања средстава, а за њу им је потребна помоћ свих нас.

Позивамо и молимо све људе који су у могућности да учествују у акцији, како би породица што прије скупила новац који је потребан за хитну операцију у Турској.

Будимо хумани и помозимо нашој Слађи у њеној борби. Заједно можемо све.

Уплате можете извршити на сљедећи рачун:

Банка: UniCredit Bank Banja Luka
На име: Миле Добриловић
Број рачуна: 5514802506035287
Адреса: Михајла Бјелаковића 26 Соколац

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.