Је ли им величина стварно тако важна? Шта ће им толико ципела? То су само нека од питања о којима мушкарци размишљају, али их се боје поставити женама.

Зашто жене пријатељицама причају о свом љубавном животу?

Будући да су мушкарци генерално затворенији од жена те да не воле говорити о својим емоцијама, тешко могу схватити зашто жене имају потребу причати о својој интими. То је у природи жена, оне дијеле своје емоције, говоре о њима, а то укључује и њихов љубавни живот. Жене с пријатељицама причају о својем љубавном и сексуалном животу јер желе поређења, покушавају процијенити је ли све у реду, а неријетко траже и савјет. Каткада, али само каткада, причају и зато да се мало похвале.

Зар жене мисле да ми не знамо да је ријеч о push-up грудњаку?

Жене обожавају пусх-уп грудњаке јер им груди у њима изгледају сјајно. Врло једноставан и разуман разлог. Истина је да каткад одлутају и искрено вјерују како нико то не примјећује те да мушкарци стварно мисле да их је природа обдарила прпошним грудима. Да, све оне негдје знају да и мушкарци разумију о чему је ријеч, али воле се заносити јер живот тако дјелује љепше.

Женама је величина стварно важна?

Многи мушкарци често размишљају о овоме питању и све би дали да сазнају тачан одговор. Но тачног одговора нема. Постоје жене којима је величина важна и постоје жене којима величина уопште није важна. Но све би се засигурно сложиле да је техника оно што је најважније стога нема смисла оптерећивати се питањима о величини.