Представа „Каква ти је жена, такав ти је живот“ у извођењу популарног глумца и комичара Драгана Маринковића Маце, биће одиграна у Парохијском дому, 20. мај 2022. године у 19.30 часова у организацији Актив жена ОО ДЕМОС Соколац.

Хит комедија ће вас натјерати да размислите добро о себи и о свијету који вас окружује. Маца кроз представу публици открива како заправо треба изгледати добар и успјешан брак.

Представа је прича о мушко-женским односима и суровој свакодневници с поучном поруком о томе како је љубав смисао живота. То је тема која се тиче свих нас, прожета је мноштвом емоција, без обзира на то што публику у неком тренутку доведе до суза. Прича осликава стварност мушко-женских односа и времена у којем живимо.

Прича о човјеку који се одмах након развода запути у кафану, а након што га жена избаци из куће, одлучи с публиком подијелити своју животну причу, наишла је на одушевљење.

Каква ти је жена, такав ти је живот представа је која ће вас орасположити, насмијати, забавити и засигурно вас неће оставити равнодушним.

УЛАЗ СЛОБОДАН !!!