Фото: Pixabay

Мај ће појединим знаковима донети љубав и срећу…

Водолије

Припремите се за ночекивану љубав у мају! То ће бити особа која ће у вама да пробуди све оно што нисте ни знали да постоји. Велика страст ће обележити овај период. Оно што ће кочити вас да се потпуно опустите је то да је та особа заузета. Али полако, саслушајте је шта има да каже, понуди и само интуитивно поступите. Ако осетите истину и да је потребно време да се неке ствари реше и окончају стрпите се јер ћете после живети праву љубавну бајку!

Рибе

Ваша срећа у љубави је уско повезана са послом. То је особа са којом већ радите или бизнис партнер кога потпуно ночекивано упознајете на пословном састанку. Све ће се поклопити и ви ћете само упловити у тај љубавни однос који ће уз мало разумевања бити једна лепа и стабилна веза која ће дуго трајати.

Ракови

Проширење породице је нешто што можете да очекујете у мају. Били слободни или не. Они који су слободни ће у трену кренути у јаку и страствену везу и трудноћа ће се десити потпуно неочекивано и спонтано. Веза ће бити школиски пример страствене и јаке везе која ће трајати заувек!