Један од најчешћих снова је сан у коме бежимо. Међутим, дешавају се и снови у којима ми јуримо некога, иако су доста ређи.

Шта то може да симболизује зависи од стања вашег ума. Емоције и осећања играју главну улогу у ономе о чему сањате – посебно уколико је реч о негатвним стварима. Према студији др Џози Малиновски са Универзитета у Источном Лондону из 2017. године, негативна осећања која се доживљавају у будном животу као што су страх, анксиозност и бес су много присутнија у сновима него у позитивним емоцијама. Када сањате да јурите некога, ви често јурите емоцију или мисао, а не ту особу.

Када сањате да јурите некога, помислили бисте да ће вам идентитет онога кога јурите дати одговоре. Ако је тај неко вољена особа попут значајне особе, можда вам ум говори да можда превише зависите од њега. Из овога можемо да научимо да треба да уживамо у свом друштву, а не да се увек ослањамо на друге. Међутим, трчање ка некоме кога познајете такође може да значи и нови почетак, а ако случајно ухватите особу коју јурите, то може да представља вашу способност да се борите за оно или некога кога желите у животу.

Удаљеност између вас и особе коју јурите такође вам може да каже много о вама самима. Тако да уколикос те много удаљени то може казује то да је оно што желите ван домашаја, али ако је раздаљина кратка, то може да значи да сте близу постизању одређеног циља, пише The List.