Фото: Shutterstock

Три хороскопска знака могу да очекују незабораван август, тврде астролози. Неко ће се поново срести са старом љубави, а неко ће завршити у љубавном троуглу. У сваком случају, њима ће љето бити веома узбудљиво.

Откријте у наставку да ли је ваш знак међу њима…

Ован

Овог љета, ви сте звијезда! На крају крајева, Јупитер ц́е се кретати кроз вашу прву куц́у и донијеће вам самопоуздање. А када се осјец́ате самопоуздано, такође се осјец́ате као да сте у додиру са вашим правим ја. А када се то дешава, привлачите љубавнике. То наравно може да вам донесе и низ проблема, ако сте у стабилној вези.

Овог љета многи мушкарци ће бити заинтересовани за вас, па је у таквој ситуацији врло могуће да се нађете у љубавном троуглу.

Лав

Лавови ће моћи да бирају овог љета – на њихова врата покуцаће неколико добрих прилика. Венера је у Лаву, а зна се шта то значи – више шарма, више харизме, више љубави!

Просто ћете бити магнет за мушкарце! Зато ни бивши партнери неће остати имуни на вас, па ће вас саљетати. Јупитер ц́е донијети толико љепоте у вашу авантуристичку девету куц́у, што би могло да доведе до познанства са неким у кога *никада* не бисте очекивали да се заљубите.

Вага

Ако сте слободни и нисте у дугој и стабилној вези очекујте готово сигуран повратак неке старе и скоро заборављене љубави у живот.

С обзиром на то да вам недостаје љубав, могуће је да ћете поново покушати, чак и ако нисте екстремно “загријани” за ту особу. Не заборавите да вам је сада дата прилика да манифестујете везу какву сте одувијек жељели. Привлачите људе као магнет и потребно је само да то освјестите. Свако на кога помислите биће ваш.