Фото: С.Рајић

Први такмичарски дан на 57. МОСИ био је успјешан за соколачке спортисте који су освојили четири медаље. Прво злато у Новој Вароши за општину Соколац донијели су такмичари у планинарству –  Жељко Комленовић, Лука Кезуновић и Ђорђе Ковачевић, који су успјели да побједе веома јаку конкуренцију коју је  чинило 15 екипа.

Фото: С.Рајић

Успјешни су били и атлетичари.  У дисциплини бацање копља – Александар Лучић освојио је сребро, а Ратко Ђуровић бронзу.  Атлетичар Марко Лубарда окитио се бронзаном медаљом у дисциплини бацање диска.

Фото: С.Рајић

Континуитет успијеха на Играма потврдиле су соколачке одбојкашице које су јуче оствариле двије побједе , док су рукометаши  имали половичан успјех у два одиграна меча и врло је извјесно да ће играти меч за четврто мјесто. Каратисткиње Викторија Краљевић, Кристина  и Исидора Боровчанин пласирале су се у финале такмичења која ће бити данас на програма. Такмичарке у стрељаштву пласирале су се на шесто мјесто, у конкурецији од једанаест екипа.

Фото: С.Рајић

Данас на програму такмичења 57. Међуопштинских омладинских спортских игаара,  спортисти из Сокоца имају веома густ распоред. На спортска борилишта поново ће изаћи соколачки атлетичари, каратисткиње, одбојкашице,  женска екипа у планинарској оријентацији и мушка екипа стријелаца.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.