Општина Соколац ове године на Међуопштинским омладинским спортским играма у Новој Варош имала је такмичаре и у конкуренцији Пара МОСИ. Спортисти који су јуче наступили остварили су значајне резултате у у дисциплинама стрељаштво, пикадо и атлетика.

Најбољи резултат остварила је Снежана Џида која је освојила три златне медаље у атлетским дисциплинама – трка на 100 метара, бацање кугле и копља.

Такмичар Јефтић Никола, такође је освојио три медаље у истим дисциплинама – златну у трци на сто метара и бронзу у бацању копља и кугле, док је Милош Тошић био три пута сребрни на овом атлетском такмичењу.

Такмичар Борис Боровчанин освојио је бронзану медаљу у трци на сто метара.

Такмичари у спортским дисциплинама – стрељаштво и пикадо такође су постигли значајан резултат. Нова одличја општини Соколац донијели су Момчило Делипара – сребро стрељаштво и пикадо Драженко Јанковић – бронза стрељаштво и Драган Шендер – златна медаља у дисциплини пикадо.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.