На друштвеној мрежи ТикТок постоји доста корисних трикова и савјета који могу да вам олакшају живот у разним сегментима.

Овог пута је у питању наношење ајлајнера, што је многим припадницама љепшег пола веома компликован и тежак процес. Доста њих мучи муку са овом техником шминкања, а очи често не испадну једнако. Најгори моменат је када вам ајлајнер на једном оку изгледа савршено, док на другом тај успјех не можете да поновите.

Трик који вам може олакшати муке, а уз помоћ њега ћете направити природни ајлајнер.. Морате пронаћи праву нијансу коректора. Она мора бити свијетлија од боје вашег капка за неколико нијанси.

Затим узмите свој коректор и танком косом четкицом направите линију од доњег угла очију и једну уз ивицу горњег капка и повежите их у једну тачку. Оставите простор између без попуњавања као код нормалног ајлајнера, јер је ваша природна боја заправо ваша подлога. Када постигнете жељени облик ајлајнера, узмите ту исту четкицу и изблендајте ивице коректора, пише Магазин Новости.

Ваше очи ће изгледати отвореније и љепше, а погодан је и за почетнике у шминкању. Креаторка овог трика је Маи Акхтар, којој ће многе жене бити захвалне.

@maytahmi When ur darker eyelids become useful x #editorialmakeup #linertutorial #eyeliner #makeuphacks ♬ Music For a Sushi Restaurant – Harry Styles