Данас је ОО ДЕМОС Соколац подјелом промотивног материјала и сусретом са грађанима општине Соколац озваничио почетак кампање за предстојеће Опште изборе 2022.

„Без дилеме“ Почетак предизборне кампање

Прије свега представићемо вам наше кандидате за посланике Народне скупштине Републике Српске у изборној јединици 8 и кандидате за Представнички дом Парламентарне скупштине БИХ у изборној јединици 3.

Кандидати за посланике ОО ДЕМОС Соколац у Народној скупштини РС су:

Под редним бројем 3. Слободан Амовић

Слободан Амовић, рођен 28. октобра 1991. године у Сарајеву. Ожењен, отац једне дјевојчице. Основну и средњу школу (гимназија – општи смјер) завршио у Сокоцу. Након завршене средње школе уписује Педагошки факултет – одсјек математика и физика. Дипломирао је 2017. године и стекао звање професора математике и физике. Прво радно искуство на пословима наставника математике стиче у Основној школи „Соколац“ у Сокоцу гдје ради од 2018. – 2021. године. Априла 2021. именован је на мјесто замјеника градоначелника града Источно Сарајево, ту функцију обавља и сада.

Под редним бројем 5. Душка Лукић

Душка Лукић, рођена 8. јануара 1987. године у Сокоцу. Удата, мајка два дјечака. Основну и средњу школу (гимназију- општи смјер) завршила у Сокоцу. Након завршене средње школе уписује Филозофски факултет Пале, Универзитет у Источном Сарајеву, одсјек разредна настава. Дипломирала је 2011. године и стекла звање професора разредне наставе. На пословима професора разредне наставе, на одређено вријеме, радила у ЈУ Основној школи „Соколац“. Дужност в.д. директора у ЈУ за културу „Перо Косорић“ Соколац обавља од јуна 2021. године.

Кандидат ОО ДЕМОС СОКОЛАЦ за Представнички дом Парламентарне скупштине БИХ је:

Под редним бројем 7. Споменка Маловић

Споменка Маловић, рођена 29. августа 1988. године. у Сокоцу. Удата, мајка два дјечака. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Након завршеног средњошколског образовања, 2007. године уписује Економски факултет Пале, Универзитет у Источном Сарајеву. Дипломирала је 2011. године и стекла звање дипломирани економиста. Радно искуство стиче у микрокредитној организацији (кредитни службеник) и у средњошколском центру „Василије Острошки“ (професор економске групе предмета). Функцију в.д. директора ЈУ за предшколско васпитање и образовање Соколац обавља од јуна 2021. године.

Основна водиља наших кандидата јесте принцип у складу са којим је ОО ДЕМОС Соколац поступао, поступа и поступаће, а то је: „ДЈЕЛА, А НЕ РИЈЕЧИ“!