„Од Бијељине до побједе“ порука је са отварања кампање Српске демократске странке.

Предсједник СДС и кандидат за члана Предсједништва БиХ, Мирко Шаровић рекао је да је ово историјски тренутак за СДС.

„Увјерени смо у побједу. У ових мјесец дана камапање представићрмо свој програм. Ово је борба између политике кризе и патриотске политике. Република Српска је изнад свега.“, рекао је Шаровић.

Он је нагласио да је развој једина шанса да се у овој земљи живи боље.

„Надамо се да ћемо успјети да увјеримо јавност да опозиција нуди перспективу за ову земљу. Пред нама је тренутак у коме ће точак историје кренути напријед и даћемо шансу да се у Републици Српској живи боље.“, каже Шаровић и наглашава:

„За омладину. За борце. За пензионере – СДС је најбоље што могу да изаберу за себе. Са нама живјећеш боље!“

Кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић захвалила се СДС-у на подршци и Небојши Вукановићу.

„Ово мора да буде побједа народа за стабилну Српску, за боље здравство, за образовање, за борце и пензионере. Овдје су људи са којима је Српска сигурна.“ Рекла је Тривић и додала:

„Ми смо тврђи Срби од наших политичких опонената, али ми не галамимо као они. Шаровић једино зна како да у Сарајеву заступа српске интересе. Што се мене тиче суштина мог програма кључни интерес је побједа над корупцијом. За више инвестиција за боље здраство, за борце, морамо да побиједимо корупцију!“

Носилац листе СДС у Бијељини Љубиша Петровић рекао је да из Бијељине као бастиона српства креће кампања.

„Креће борба за сваког нашег ђака, за стицање бољег амбијента и да сваки студент остане у Српској да служи на част Српској. Народ је и на прошлим локалним изборима показао да жели поштени Бијељину, додао је Петровић.

„Сваку народну марку вратити народу. Живјела Српска! Живјела Србија и живјела наша Бијељина!“ поручио је Петровић.