Поштовани пријатељи,

Пред сваке изворе смо говорили да су судбоносни за спас српског народа и Републике Српске. Крађом гласова, уцјенама и пријетњама иста лоповска дружина је остајала на власти, а ми смо тонули све више у живо блато.

Сваки папак и прелетач отјерао је на стотине породица из Републике Српске. Украдене су нам године, деценије, бољег живота и праведнијег друштва.

Тешко ће бити изаћи из овог блата, глиба у који нас гурају, али није немогуће. Све зависи од наше воље и наше храбрости.

Често чујем да неки људи кажу да смо сви исти. Нисмо, и никад нећемо бити исти. Владајућим тајкунима одговара безвољност и утученост народа. Одговара им и чињеница да тражимо кору хљеба под туђим небом, јер им је тада лакше да уцјењују, краду и траже „печат странке“.

Република Српска нису они. Људи који краду из своје куће не мислећи добро дјеци која у њој живе.

Лажно се представљају да су они на бранику Републике Српске, а у ствари сви ми заједно смо ствараоци и браниоци исте.

Српска демократска странка је кад је било најтеже стала на чело свог народа. Тада су храбри и одважни људи СДС-а видјели Републику Српску и прије њеног настанка. Данас нови млади људи Српске демократске странке виде Републику Српску много бољу него што је сада, и спремни су да у зноју свог лица сваки дан раде за њу.

Република Српска се налази у можда најтежој ситуацији послије рата. СДС ће стати на чело свог народа и заједно ћемо довести до промјена које су нам пријеко потребне.

Ми имамо јасну визију и стратегију за опоравак Републике Српске, али за то нам треба ваша подршка, како у Сокоцу, тако и у сваком другом мјесту широм Републике Српске, јер само заједно можемо довести до промјена и кренути путем просперитета.

Гласајте за паметне и образоване људе који су уједно и врхунске патриоте и борци за српске интересе.

Изађите на изборе 2. oктобра, дајте подршку Мирку, дајте подршку Јелени, дајте подршку нашим кандидатима, међу којима сам и ја, а ми ћемо се трудити да оправдамо ваше повјерење и тиме вам се одужимо на најбољи могући начин.

Са вјером у Бога – до коначне побједе!

Александар Марковић
кандидат СДС-а за представнички дом Парламентарне скупштине БиХ