Нова јесења модна сезона је пред нама, а иако су неки од синонима слојевито одијевање, топле боје и разиграни кројеви, морамо признати да су омиљени брендови представили прилично упечатљиве колекције намијењене вечерњим приликама. Зато се највише истичу металик комади који се могу комбиновати на мали милион начина, а који увијек изгледају једнако добро, па вам предлажемо да свакако погледате шта се налази у понуди и употпуните колекцију.

Иако је металик нијанса коју често повезујемо са вечерњим изласцима или посебним приликама, ријеч је о избору који може да функционише и у дневним оутфитима. На примјер, Зара има дивне класичне балетанке које лако можете комбиновати са омиљеним фармеркама или хаљинама, а одличан избор за дневне комбинације су и торбе које ће моментално подићи сваки стајлинг.

Такође, металик панталоне су смио комад који носимо уз ефектне топове или кошуље, али и уз једноставне џемпере и тексас јакне ако је ријеч о лежерним комбинацијама. С друге стране, вечерње верзије и металик нијансе су веома популарне, а за око су нам запале ципеле са високом потпетицом, које су одличан избор ако комбинацији желите да дате дашак смјелог изгледа или да дате упечатљив ефекат.

Ако волите да експериментишете са модом, пронашли смо занимљив топ у Берсхки који већ можемо видјети у следећој комбинацији; црно оверсизед одело, једноставне салонке и минималистичка торба. У поменутој комбинацији горњи дио ће у потпуности доћи до изражаја, а ваш оутфит ће бити веома шик, пише Elle.rs.