Чланови ФК „Гласинац 1936“ његују спортске и, прије свега, пријатељске односе са Спортским савезом општине Мајданпек. У циљу јачања међусобне сарадње и подршке, предсједник Спортског савеза општине Мајданпек Марио Буљубаша је кадетској селекцији „Гласинца“ донирао гарнитуру дресова и штуцни.

Из ФК „Гласинац 1936“ изразили су неизмјерну захвалност на овако лијепом гесту и поручили да ће наставити да његују блиске односе са пријатељима из Мајданпека.

Подсјећамо, тридесет дјечака ФК „Гласинац 1936“ били су гости руководства поменуте србијанске општине у априлу ове године, гдје су им организоване пријатељске утакмице са вршњацима те посјета знаметитостима града.

Први кораци зближавања ове двије општине кренули су 2019. године, када су спортисти Сокоца учествовали на Сеоским играма у Рудној Глави, које је организовао Спортски савез Србије.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.