Фудбалери Партизана вечерас играју одлучујућу утакмицу у Лиги конференција. На свом стадиону дочекују екипу чешког Словацког, а побједа им гарантује пласман у наредну фазу такмичења. Увјерени да повољан резултат неће изостати дјечаци окупљени у соколачким клубовима, ФК „Гласинац 1936“ и ФК „Соколац“ упутили су се да са трибина гласно подрже своје миљенике.

Стотињак дјечака, са тренерима Младеном Ћирјанићем и Жељком Станићем организовано је кренуло пут Београда. Према њиховим ријечима организацију, трошкове пута и боравка на себе је преузео ФК „Партизан“.

– Посебну захвалност дугујемо Партизану, посебно Драгану Траиловићу, члану УО Партизана и Маји Крстајић, задуженој за финансијски сектор. Ово је још један вид наставка сарадње београдских фудбалских клубова и наших соколачких, казао је Ћирјанић.

У наредном периоду планирано је да се оснује Клуб пријатеља Партизана у Сокоцу, а тренутно се договара тачан термин.

Утакмица Словацког и Партизана почиње вечерас у 21 час.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.