– Освојени мандат предајем Српској демократској странци, и он у руке одлази једној дами, која има све кавлитете и за коју сам сигуран да ће часно бранити боје СДС-а и града Бијељина у Народној скупштини и да ће оправдати повјерење које нам је народ дао!

– На недавно одржаним изборима као кандидат испред Српске демократске странке за Народну скупштину Републике Српске освојио сам директни мандат за посланика са највећим бројем гласова у нашем граду, у нашој Бијељини! Свим људима који су ми указали повјерење хвала од срца, дубоко то цијеним и знаћу да вреднујем, поштујем и оправдам – објавио је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић на фејсбук профилу.

Подсјећа да је прије двије године освојио повјерење грађана Бијељине и да је као градоначелник, од тада своју дужност обављам часно и поштено, храбро се суочавајући са свим проблемима и изазовима које ово мјесто носи, али и љепотама јер част је бити градоначелник града који је изњедрио толико талентованих младих људи у свим областима, гдје је духовни пастир преосвећени владика Фотије којем сам бескрајно захвалан на свему што је до сада урадио и што ради за наш град, гдје живе дивни и предани професори, колеге медицински радници, честити свештеници, успјешни привредници, умјетници, спортисти, научници, инжењери, гдје вриједно раде и од свог рада живе добри домаћини!

„У трку за посланика НС РС ушао сам као носилац листе, не бих ли помогао и честито представљао своју Српску демократску странку, била ми је то дужност, али и част! Срећан сам јер смо упркос свим неправилностима које је овај изборни процес са собом носио остварили у Бијељини врло добар резултат, као кандидат у свом граду имам највише гласова у односу на кандидате испред осталих странака и наша странка биљежи значајно бољи резултат – 2,5x бољи, него што је то био резултат 2020. године“, наводи он.

Сигуран сам, каже, да бољи дани за Српску демократску странку тек долазе и да ће ова странка колико већ на сљедећим локалним изборима показати не само да је најбоља у Бијељини већ у цијелој Републици Српској!

„Када бих себично размишљао вјероватно бих овај освојени мандат задржао за себе, али ја сам дужан свом граду, дужан сам својој странци, а највише сам дужан мом народу који ми је указао повјерење! Остајем са вама и међ’ вама, водићу заједно са народом љуту борбу за нашу Бијељину, за опстанак наше дјеце, за бољи живот свих нас“, стоји у објави.

Додаје да је освојени мандат предао Српској демократској странци, и он у руке одлази, каже, једној дами, која има све кавлитете и за коју сам сигуран да ће часно бранити боје СДС-а и града Бијељина у Народној скупштини и да ће оправдати повјерење које нам је народ дао!

„Мирјана је перспективна, млада, амбициозна жена, образована, елоквентна и са дамским ставом! Честитам од срца Мирјана, желим ти сву животну срећу и пословни успјех, знам да ћеш се лавовски борити за свој град, знам да ћеш се успјешно супроставити накарадном режиму са којим нема симбиозе већ константно скретање пажње и указивање на чињеницу да су ДУЖНИ дакле понављам ДУЖНИ да улажу у све градове, општине и села без обзира ко у њима живио и ко у њима био извршна власт“, наглашава градоначелник Бијељине.

Уз Божију помоћ, са вјером и само храбро нека ти је, наводи, срећан нови почетак, моју подршку имаш, а дубоко вјерујем и знам да ћемо народ, Бијељина, Српска демократска странка и ја исто тако имати твоју подршку и вјерност.