Пред нама је нова седмица.

И даље смо у владавини откачене и хировите Водолије, па ће и овоседмични аспекти бити занимљиви и донијеће нам много узбуђења и промјена.

Ова три хороскопска знака најбоље ће се снаћи у седмици пред нама па их очекују многе повољне околности.

Вага

Ваге ће се осјећати моћно и непобједиво. Све ће им полазити за руком па је ово погодна седмица да почне остваривати дугорочне циљеве.

Повољно је вријеме за професионално усавршавање и напредовање, али и за промјену посла. Неки ће почети зарађивати од хонорарног рада. На емотивном плану очекују их угодна изненађења.

Стријелац

Стријелчевима ове седмице сигурно неће бити досадно. Иако се неће све увијек одвијати по плану, безграничан оптимизам потицаће их да не одустају од својих жеља и снова.

Водиће богат друштвени живот, а изласци ће им донијети много забаве и прилика за дружењем и флертом. Неки ће отпутовати или отићи на излет који ће им остати у сјајном сјећању. Седмица је сјајна за учење и полагање испита.

Рак

Ракови ће имати среће у љубави. Осјећаће да све полако долази на своје мјесто, а љубавне размирице постаће дио прошлости. Самци би могли упознати особу за коју ће осјећати да је њихова сродна душа, а није искључено ни да ће почети одржавати везу на даљину.

На пословном плану могући су мањи застоји који ће се успјешно ријешити, док ће се финанцијске прилике многима побољшати.