Општина Соколац у сарадњи са невладином организацијом Muslim Aid Association расписује Јавни позив за подношење захтјева за додјеле 20 пластеника од 100 м2 сасадним/сјеменским материјалом, системом за наводњавање и додатном опремом. Пројекат суфинансирају Општина Соколац, 40%, невладина организација Муслим Аид Ассоциатион, 40% и крајњи корисник са 20% од укупне цијене пластеника и опреме.

Право на учешће у Пројекту имају приоритетне категорије становништва- незапослене особе или особе са минималним примањима и младе особе са подручја Општине Соколац које посједују властито пољопривредно земљиште или је земљиште у власништву чланова уже породице као и земљиште уступљено на кориштење или у закуп.

Право на додјелу пластеника са додатном опремом немају лица која су добила донацију, додјелу или суфинансирање набавке пластеника од општине/града, надлежних министарстава, хуманитарних и других организација у задњих три године. Право учешћа немају чланови уже породице запосленика Muslim Aid Сарајево и Општине Соколац.

Обрасци захтјева за пријаву могу се преузети у пријемној канцеларији Општине Соколац, заједно са документацијом предати у затвореној коверти на протокол Општине Соколац са назнаком „За јавни позив за додјелу пластеника и опреме“, а рок за подношење захтјева је 15 календарских дана, од дана објављивања јавног позива на wеб страници Општине Соколац и на огласној плочи.

Све додатне информације могу се добити у канцеларији за пољопривреду Општине Соколац, 1. спрат,канцеларија број 7 сваким радним даном од 7,00 до 15,00 часова.

Комплетан текст јавног позива можете преузети ОВДЈЕ.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име