Одавно букти рат између Драшка Станивуковића и Небојше Вукановића. Овога пута Вукановић је покренуо нови обрачун са градоначелником Бањалуке на свом блогу, међутим, Станивуковић је тај обрачун режирао како би „демаскирао Вуканове лаже“ како сам тврди.

Небојша Вукановић је 4. марта објавио текст „Тајно крштење и састанак Драшка у владиној вили на Јахорини“ у којем оптужује Станивуковића да се састао са „челницима режима“ у тајности у вили Владе Републике Српске на Јахорини.

„Да не бих спекулисао и износио детаље тајног састанка који се догодио прије неколико дана“, написао је Вукановић, а као главно покриће за све су му фотографије Драшка Станивуковића на Јахорини поред виле Владе Републике Српске, снимци као и Станивуковићев аутомобил.

Оно што није знао, а на чему је засновао читав текст, је да му је фотографије и снимке послао управо Станивуковић са лажног профила.

Кроз читаву ову ситуацију лако је закључити како настају тврдње Небојше Вукановића које износи на свом блогу.

Станивуковић је објавио видео са Јахорине гдје се снимао и најавио шта планира. На Јахорини је боравио за вријеме сједнице предсједништва ПДП-а, направио је неколико фотографија и видео снимака и са лажног профила све послао Небојши Вукановићу, који је без икакве провјере написао и објавио текст о Станивуковићу.