Једна особа погинула је, а четири су повријеђене у саобраћајној несрећи која се догодила ноћас пола сата иза поноћи, на магистралном путу у Зворнику.

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Зворник су обавили увиђај саобраћајне несреће. Увиђају је присуствовао и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина.

– У саобраћајној несрећи је учествовало возило „рено лагуна“ којим је управљао К.М. из Зворника. У наведеном возилу су се налазили и путници Т.П., Т.П., М.Т. и Н.В. На лице мјеста су упућени и припадници Јавне здравствене установе Дом здравља Зворник, који су констатовали смрт код путника Н.В. Повријеђени К.М. и Т.П. су из ЈЗУ Дом здравља у Зворнику упућени у ЈЗУ Болница Зворник, а након тога, због тешких тјелесних повреда опасних по живот, су упућени и у ЈЗУ Универзитетско клинички центар Тузла – рекли су у ПУ Зворник .

Сувозачу М.Т. и путнику Т.П. су констатоване лаке тјелесне повреде од стране дежурног доктора у ЈЗУ Болница Зворник.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина је наложио предузимање свих мјера и радњи и достављање извјештаја о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“ против К.М.