Може да развије 270 км/х, уз убрзање до 100 км/х за 4,6 секунди.

Након Голфа Р Перформанце и Голфа Р 20 Years, стигао је Голф Р 333. Симболични број у називу значи да ће Volkswagen понудити тачно 333 примерка, али и да ће аутомобил испод хаубе имати исто толико „коња“. Сваки ће коштати 76.410 евра.

Нема сумње да ће и овај Голф врло брзо „планути“, упркос чињеници да је јубиларно издање Р 20 Years коштало знатно мање, 59.995 евра.

Дошла су нека нова времена у којима Голф има мотор који производи преко 300 КС. Тачније, 333 КС, и то је познати 2.0 ТСИ бензинац.

Посебну верзију препознаћете и по новој жутој нијанси која се нуди на обичном Голфу, али никада није била доступна на Р верзији.

Истовремено, кров је црн, баш као и детаљи каросерије и 19-инчне фелне Есторил. Акраповичев издувни систем заокружује понуду најскупљег Голфа.

Додајмо томе плаве чељусти кочница, затамњена стакла и ЛЕД Matrix светла, и то је то од новина на спољашњости аутомобила.

У кабини, поред ознаке специјалне верзије, ту су и Харман Кардон озвучење, IQ. Drive системи помоћи у вожњи и Discover Про навигација, преноси Б92.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име