Милован Бјелица, начелник општине Соколац и предсједник ОО СДС Соколац, честитао је крсну славу Свети Петар и Павле – Петровдан и 33. рођендан свим члановима, оснивачима, руководству и симпатизерима СДС-а.

Од почетног националног заноса и осјећања које смо до тада чували у срцима и о њему тајно мислили и говорили, преко формирања одбора, побједе на изборима, потом тешких трагичних и болних ратних година, онда поратне патње, хапшења, изопштавања и затварања, до оспоравања и тјерања, оптужби да сам издајник, нечији спавач прошле су тридесет три године, а ја Богу драгом хвала и даље ту, дочекујем 33. СДС-ов Петровдан.

За будућност идеја око којих је настала Српска демократска странка, а самим тим ни за опстанак Српске демократске странке, ми не треба да бринемо. Док год постоји мушкарац и жена, младић и дјевојка којима је стало до слободе, националне свијести и идентитета, а уколико желе да се баве политиком њихов избор биће СДС.

Настала је са свијешћу да српско национално питање јесте и демократско питање, и као такво, питање опстанка Срба на овом простору.

Свим члановима, оснивачима, предсједницима, руководству и симпатизерима Српске демократске странке честитам честитам крсну славу Петровдан.

На многаја љета!“, наводи Бјелица у честитки.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име