Током претходних неколико мјесеци у општини Соколац је турбулента политичка ситуација у којој главну ријеч воде локални СДС и СНСД. Све је кулминирало данашњим очајничким (за сада вербалним пријетњама) нападом на начелника општине Соколац Милована Бјелицу од стране одборника у СО Соколац Милана Јоловића.

Поводом данашњих немилих догађаја у центру Сокоца, поново се огласио начелник Бјелица и осудио сваки облик насиља оних који на рачун политичке моћи прибјегавају насиљу.

„У страху од инвестиција, од пројеката који су у завршној фази моји политички опоненти су кренули да уништавају не мене и моју позицију већ будућност Сокоца.

Позитивну слику коју градимо дуги низ година о Сокоцу као туристичком мјесту, мјесту погодном за инвестиције, Јоловић, Башевић и слични урушавају јер од пањева не виде шуму.

Пројекат соларне електране је у завршној фази, пред почетак градње, Градска кућа Соколац је пројекат који ће градити Република Србија, уз бројне друге који су завршени или се завршавају, упалили су аларме код посланика ћутолога и одборника насилника и кренули су да то спријече на све начине, јер знају да су избори близу а да грађани Сокоца знају и виде урађено и остварено“ – закључио је начелник Бјелица.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име