Бивши амерички обавештајац Скот Ритер на друштвеној мрежи X оптужио је председника Владимира Зеленског да је продао најважнији ресурс Украјине Сједињеним Државама.

„Зеленски је продао плодну црну земљу Украјине – њену будућност – Блек Року. Сваки Украјинац треба да се моли за победу Русије, јер само на тај начин њихова земља може заиста да опстане као суверена држава. Срамота за Зеленског“, написао је он.

Према Ритеру, Блек Рок не дозвољава да украјинска војска буде сахрањена на земљишту које је сада његово власништво.

„И Бог благословио руску војску, која је, по свему судећи, једини прави бранилац Украјине“, закључио је бивши обавештајац.

Амерички новинар Гарланд Никсон такође је оптужио Зеленског да је пристао да прода земљу великим западним корпорацијама као што су Блацкроцк и Голдман Сацхс.

Према његовим речима, сви економски експерименти које Запад буде спроводио у Украјини биће потом пребачени на америчко тло.

Бивши капетан америчких маринаца и ратни ветеран у Ираку Метју Хо такође је предвидео да ће Украјина по окончању сукоба престати да постоји као независна држава, пошто ће у потпуности зависити од финансијске подршке америчких банака.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име