Фото: Бојан Д.Тошић

Предсједник Републике Српске Милорад Додик састао се данас у Београду са Александром Шапићем, предсједником Привременог органа града Београда.

– Подржавам Шапића да и на изборима који долазе добије већину у Београду и да настави посао који је до сада добро радио. Позивам све оне који су на било који начин везани за Републику Српску да подрже његов тим и њега у напорима да настави свој посао који је до сада успјешно радио – навео је Додик.

Додик истиче да су у Србији патриотске снаге које су предвођене Александром Вучићем увијек показаивале добар однос према Српској.

Истакао је да сматра да је сасвим природно да се политички подрже те политичке опције.

– Са друге стране, имате оне који покушавају да девастирају Српску, сматрајући да не треба да постоји. То су наши противници. Током свих ових година сарадње с предсједником Вучићем и градоначелником Шапићем увијек је било питање према Српској – шта треба помоћи. Не јер смо у стању социјалне потребе, него питање људи, српског народа, браће. Зато сам захвалан за помоћ за Градску кућу у Сокоцу, коју ћемо заједно градити – навео је Додик.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име