Чланови Карате клуба „Гласинац“ са Сокоца освојили су 15 медаља у појединачним и једну у екипном наступу на такмичењу „Српска опен“ у Зворнику, рекао је Срни тренер Клуба Миодраг Боровчанин.

Дјечаку Душану Остојићу припала је златна медаља у борбама појединачно, као и његовој клупској колегиници кадеткињу Ањи Копривици у катама поједниначно.

Сребрне медаље у борбама појединачно освојили су дјечаци Тадеј Јоловић, Стефан Јањуш и Ђорђе Копривица, те кадет Душан Ковачевић.

Сребрне медаље у борбама појединачно избориле су и дјевојчице Марија Ећимовић, Милица Јовановић и Магдалена Марковић, као и јуниорка Александра Јакшић.

Бронзане медаље са „Српске опен“ освојиле су дјевојчице Вања Копривица и кадеткиња Милица Мировић у катама појединачно, а у борбама поједничано бронзане медаље добиле су дјевојчица Емили Војинивић, дјечак Лазар Мирковић и кадет Ђорђе Петрушић.

„Још једна сребрена медаља је освојена учешћем наше такмичарке Александре Јакшић у женској јуниорској екипи Карате савеза Репулике Српске против јунирске екипе Карате савеза Војводине“, навео је тренер Боровчанин.

Четврти карате турнир „Српска опен 2023“, уз подршку Министарства за породицу, омладину и спорт Републике Српске, одржан је јуче у Зворнику уз учешће 402 такмичара из 25 клубова.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име