Фото: Немања Николић / Курир

Уморан сам од лажи наших политичких противника, од којих никада нећете нешто паметно да чујете, поручио је на предсједник Србије Александар Вучић на предизборном скупу листе „Александар Вучић – Србија не смије да стане“ који је одржан у Хали спортова у Крушевцу.

– Неће да се баве плановима и програмима, јер их немају. Кренули су са тим да ми отац није отац, син није син, да ми је мајка неморална. Да смо сви убице и криминалци, а они кој су отели 619 милиона евра су препоштени. Онда су се скупили сви и иду у дебате. Једино причају да Вучића мрзе. То је једина политика, то је оно што имају да кажу – казао је Вучић и додао да сваки од њих исто говори.

– И око санкција Русији, само је тема како ће да оборе Вучића. Сви су причали да ћу да уведем санкције Русији. Прошла година и више, а ја не уведох санкције. Нека народ закључује. Посебно сам се насмејао кад је неки човек из СПС-а викао Вучићу педеру. Није му доста што виче, него пјева. Ја сам само рекао честитам на инвентивности вашим програмима. У Ђиласовим медијима сјутрадан – „Вучићеве пријетње само због пјесме“. Ви се питате да ли је могуће то што видите – навео је Вучић.

Поновио је да избори нису игра, а да држава није играчка.

– Млади људи мисле, све што имамо заувијек је дато, немамо шта да изгубимо. Вјерујте ми реч, не сањајте како је кад вам закатанче све фабрике. Поново би то урадили у најкраћем периоду. Данас 10, 11 година имате стабилну валуту. Све то нестало би преко ноћи. Молим вас да будете одговорни и да доносете одлуку подршком нашој листи. Нас очекује много мука по питању КиМ, и не желим да вам кажем да ће бити све слатко и да ће цвјетати цвијеће. Знате да неће, нећу да вас лажем. До последњег даха штитићу виталне интересе нашег народа на КиМ. И прије и после Бањске. Никада их нећемо оставити на цједилу – поручио је Вучић.

И на крају Вучић је поручио да ће бити незадовољан уколико СНС-ова листа, без социјалиста, не буде имала апсолутну већину.

– То је једини циљ, 50+ процената у мандатима. Ја то кажем 10 дана пред изборе, они ми се смију. А видјећемо ко ће се смијати после избора. Србија хоће напред, да брине о својој дјеци и будућности. Србија хоће побједу! Преко 50 посто свуда у Расинском округу, ионако између њих нема разлике, сви су за истог тајкуна. Поштена Србија побјеђује. Можете у парама да имате колико хоћете, душу нашег народа не можете да купите. Да народ побиједи 17-ог, јер Србија не смије да стане! Живио Крушевац, живјела Србија! – поручио је Вучић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име