Епископ бачки Иринеј честитао је председнику Србије Александру Вучићу на „тријумфу отаџбинске опције“ на изборима, ословљавајући га са „уважени досподине председниче, драги пријатељу“, честитајући му уједно и славу Светог Николу.

Како је саопштила Служба за сарадњу са медијима председника Републике, Вучић је од епископа Иринеја примио честитку поводом успешно одржаних ванредних парламентарних и локалних избора и победе коалиције „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.

Епископ Иринеј му је у честитки честитао славу, желећи му здавље и породичну срећу, као и „успех у мисији очувања Српства и Србије у тешким околностима“.

– Упућујем Вам уједно срдачне честитке поводом изборног тријумфа отаџбинске опције коју, заједно са својим сарадницима, заступате и за коју се, не штедећи себе, залажете, са молитвеном жељом да Вас Бог благослови и даде Вам много успеха у даљем вршењу поверене Вам најодговорније државничке дужности, у нашем времену огромних изазова и искушења са којима је суочена наша Отаџбина и српски народ у целини – навео је епископ Иринеј у честитки.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име