„Ми – глас из народа” неће се водити идејом политичке трговине, јер би она убила покрет, рекао је за Спутњик др Бранимир Несторовић.

„Не бисмо више имали кредибилитет ако бисмо изашли једнократно на изборе, освојили нешто, па то заменимо за паре. Онда бисмо џабе излазили”, казао је др Несторовић.

Што се тиче Београда, како је истакао, још се нису договорили хоће ли у српској престоници, у којој су, према прелиминарним резултатима освојили преко пет одсто и представљају тас на ваги, улазити са неком другом политичком групацијом у коалиције. Поштено говорећи, навео је, покрету „Ми – глас из народа” највише би одговарало да се избори у Београду понове, јер бисмо тада, са повећаном препознатљивошћу сигурно освојили много више гласова.

„Међутим, нећемо бити толико неодговорни да, ако проценимо да то није државни интерес, све радимо само у своју корист. Видећемо какве су опције, да видимо шта све може да се уради у Београду. Оно што не ваља је стварање нестабилности. Можда је коалиција ’Србија против насиља’ незадовољна резултатима избора, али ово што најављују, протесте који ће бити свакодневни, а још није завршен изборни процес и нема званичних резултата избора, плашим се да се ствара атмосфера Мајдана. Тако да има пуно фактора о којима морамо да разговарамо”, напомиње Несторовић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име