Још једна у низу тзв. „милионских свадби“, а овог пута раскошно весеље је одржано у Љубљани.

Наиме, младић је истог дана прославио 18. рођендан и оженио се малољетном дјевојком.

На овој свадби се није штедјело.

– Није било ништа на силу, ту је магнетна привлачност између њих је била – рекла је мајка младожење која је бивша мисица.

Како се чује на снимку објављеном на тиктоку, младожења је тог дана славио пунољетство и стао на луди камен. Млада је малољетна и како се каже, поприлично млада, али права љубав је побиједила (нигдје се не наводе њене године).

На слављу је било раскошно, гламурозно и скупо, а новчанице су летјеле на све стране. Чак се помоињало 50.000 евра за бакшиш. Гости су дошли са свих страна свијета и нису штедјели на поклонима.

Пјевач на слављу је за свега 4 пјесме узео бакшиш од невјероватних 12.000 евра, а домаћин је направио весеље за памћење.

– Млада те коштала више од 100.000 евра? – пита водитељ.

То је мало каква је снаја – одговара младожењин отац.

@bozic.uros Veselje u Ljubljani koje ćemo dugo pamtiti 😳😳😳💶💶💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #bozicuros #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #romskesvadbe #romi #svadba #viral #zlato ♬ original sound – bozicuros

Звијезда вечери је била бугарска пјевачица која је краљица ромских вјенчања, а сви су пали у транс када је дошла и направила штимунг. Било је још много музичара и званице су уживале.

На овој веселој свадби су се паре чак и на торту стављале.

Затим је услиједило гледање поклона и јавно објављивање ко је шта поклонио младенцима, односно колико новца су добили.

Једна породица је дала 10.000 евра, затим златна полуга, скупа умјетничка дјела, кућа од 600 квадрата.. Славље је сутрадан настављено у породичном дому…

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име