Аутобуска станица на Сокоцу новорегистроване фирме „Бојан-херц“, званично је почела са радом, док ће први радни дан бити у понедјељак првог априла.

Нови директор Бојан Туторић је истакао да ће станица за почетак пружати корисничке услуге за превознике и путнике , док је у плану да се уведу неке од линија које користе наши суграђани.

„Основни радови су завршени, наравно наставићемо да радимо и даље на уређивању објекта. Оно што је најважније је да ће корисници услуга чекати аутобусе у одговарајућим условима те имати информације о доласцима и поласцима превозника који саобраћају кроз општину Соколац“ – рекао је Туторић.

Начелник општине Соколац Милован Бјелице изразио је задовољство рјешавањем још једног горућег проблема на подручју наше општине.

„Општина Соколац и ја лично као начелник општине били смо у потпуности посвећени изналажењу рјешења након проблема који је власник Аутохерц имао са бившом управом. Господину Туторићу власнику Бојан Херца када се одлучио за покретање посла били смо на располагању и помогли смо у оквиру наше надлежности и наших могућности. Желим да нагласим да сам увјерен у одличну сарадњу господина Туторића и господина Палца, као и сарадњу са општином Соколац. Новој компанији желим пуно среће у раду на радост свих у Сокоцу и регији“ – истакао је Бјелица.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име