У 21. колу Друге лиге Републике Српске, група Исток, Гласинац је на Бари угостио Јединство из Броца и забиљежио девети тријумф у сезони. Сокочани су остали на шестој позицији са 34. бода док су гости са бодом више степеницу испред.

ФК „Гласинац 193–“  ФК „Јединство“ Бродац 3:0 (2:0)

Домаћи до предности долазе у 11. минуту са бијеле тачке, сигуран извођач је Неђо Шука. Исти играч у 38. минуту дуплира предност Гласинца, а у финишу првог полувремена домаћим је олакшан посао јер гостујући играч Далибор Јовановић добија два жута картона у размаку од тридесетак секунди па је Јединство до краја играло са играчем мање.

Синиша Шкобо је у 54. минуту поготком потврдио нова три бода Гласинцу, а Шука је у 84. минуту имао још једну прилику да погоди са пенала, овог пута био је непрецизан.

Гласинац: Крунић (85. Маријановић), Чортан (46. Ј.Каповић), Марић, Вуковић, Пајевић, Нинковић, Шкобо, Шука, Ми.Вујичић, Лончаревић, А.Пејановић

Јединство: Ђорђић, Да. Јовановић, Де. Јовановић (68. Мионић), Лукић, Гогић, Митровић (59. Божић), Ружичић, Благојевић, Сушић, Лазић (80. Богићевић), Томић

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име