Вечерас ВАНРЕДНО доносимо нове катаклизмичне фотографије из Тисе према Шахбетском граду које најбоље илуструју степен криминала и корупције у Шумском газдинству „Романија“ Соколац.

Наиме, повод ванредног објављивања нису само ове фотографије путем којих већ пуне двије године упозоравамо јавност да је све ово отишло предалеко и да је стање у Шумском газдинству „Романија“ Соколац благо речено АЛАРМАНТНО и НЕИЗДРЖИВО!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sokolac srce Romanije (@sokolacsrceromanije)

Неизбаждарени директор, тренутно НАЈВЕЋА соколачка БИТАНГА је погубио све конце, посебно од када из седмице у седмицу портал „Соколац-срце Романије“ представља стварно стање на терену скоро свих јединица ШГ „Романија“. Како сазнајемо из поузданог извора који је желио остати анониман због личне егзистенције, у шумском газдинству почела је „СЈЕЧА“ ШУМАРА.

Први на листи смијењених, ЊИХ ДВОЈИЦА, управо су били из радне јединице која покрива подручје Шахбетског града, док је ТРЕЋЕМ који је директно одговарао за то подручје приликом контроле ПОЗЛИЛО и исти је хитно прабечен у болницу „Србија“.

Избезумљени и нервозни директор кога је очигледно обузела ПАНИКА данас је ПОЧЕО „СЈЕЧОМ“ и у Радној једини „Палеж“, а према нашим сазнањима наредних дана наставиће се и у другим радним јединицама. Све се то чини под изговором да одговорни треба да сносе последице, док пак смијењени шумари тврде да НИШТА НИСУ РАДИЛИ БАЗ ЗНАЊА И САГЛАСНОСТИ ГЛАВНОКОМАНДУЈУЋЕГ.

Јасно је дакле да неизбаждарени директор, који последњих дана и према најближим сарадницима испољава непримјерено понашање, „сјечом“ шумара заправо покушава прикрити сопствену неспособност и јавашлук, сву кривицу за кататрофално стање пребацити на друге, а себе задржати на директорској позицији.

Да подсјетимо, питања на која директор за СИС, пчелар, ловац, пољопривредник, посланик, добротвор, спасилац и ко зна шта све не, није имао одговор, гласила су:

1. Да ли су печати са фотографија рађени на приватним струговима❓

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sokolac srce Romanije (@sokolacsrceromanije)

2. Гдје је прави печат❓

3. Да ли се ознаке шминкају кармином и гдје су кармини купљени❓

Од данас имамо и додатно питање?

4. Због чега се поједини шумари смијењују а поједини шаљу на дисциплинску комисију❓

Једини начин да се све ово заустави и спаси шта се спасити може је МОМЕНТАЛНА И НЕОПОЗИВА ОСТАВКА директора чије газдинство предњачи у Републици Српској по сумњивим и спорним потраживањима у износу од 1.743.373 КМ (која наравно никада неће бити наплаћена и о којима је чак расправљала Народна скупштина Републике Српске).

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sokolac srce Romanije (@sokolacsrceromanije)


Редакција
Соколац-срце Романије

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име