Влада Републике Српске је на данашњој сједници разријешила дужности директора три здравствене установе у Републици Српској.

Златко Максимовић, бивши директор Болнице „Свети Врачеви“ Бијељина огласио се поводом ове теме на друштвеној мрежи Фејсбук.

– Данас је на сједници Владе Републике Српске одлучено о мојој смјени са мјеста директора Болнице. Упркос свакодневним напорима и успјесима мене и мог тима у циљу развоја наше Болнице и напретка у здрављу Бијељине и Републике Српске, испоставило се да пар људи који не опраштају туђи успјех због недостатка личног, могу превазићи и учинити бесмисленим сав болан посао – написао је Максимовић.

Како је нагласио, овај пут се показало да је политика јача од рада и било каквог резултата.

Подсјећамо, Влада Српске разријешила је дужности Златка Максимовића смијењен је са мјеста директора Болнице „Свети Врачеви“ Бијељина и на његово мјесто је именован Микајло Лазић. На мјесто директора Болнице у Приједору, умјесто Андрије Вукотића, долази Мирослав Бијелић, док ће нови директор фочанске Универзитетске болнице бити Ненад Лаловић. Са ове функције је смијењен Радмил Марић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име