Полицијска управа Источно Сарајево саопштила је да је у суботу, 20. априла, планирана обустава саобраћаја на неколико дионица због одржавања „Међународне бициклистичке трке Београд – Бањалука 2024“ и проласка учесника кроз подручје које покрива ова управа.

С циљем безбједности свих учесника спортске манифестације у суботу, у периоду од 12.15 часова до проласка такмичара, биће обустављен саобраћај на дионици магистралног пута Устипрача-Рогатица-Соколац-Хан Дервента-Јахорина.

Планирана је потпуна обустава саобраћаја тог дана у периоду од 13.30 до 16.00 часова у улици Цара Лазара на Сокоцу, као и на дионици регионалног пута Пале – Бистрица, која је једним дијелом градска улица у периоду од 15.00 до 18.00 часова.

Ради одржавања међународне бициклистичке трке забрањен је саобраћај за сва возила и пјешаке, на тим улицама у том периоду.

Због безбједности ове спортске манифестације из Полицијске управе моле грађане за стрпљење и разумијевање, те да у овом периоду користе алтернативне путне правце.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име