Фото: Бојан Д.Тошић

Знамо добро да наши ,,савезници“ воле да у време Васкрса разарају нашу Србију, то нам је добро познато из историје… али сада ће ти исти, покушати да нам залепе етикету да смо геноцидан народ једини у Европи… а ми смо народ над којим је у више наврата извршен геноцид (о којима смо ми срби ,,мудро“ ћутали деценијама).

Поново невериватан притисак се врши на Србију од стране наших ,,савезника и пријатеља” Американаца, Енглеза, Француза и Немаца, који нам по ко зна који пут забијају ,,нож”, али сада четири ,,ножа” истовремено, у сваку болну рану по један: у Космет, Републику Српску, Војводину и Санџак.

Исто као што су и у Црној Гори… а све уз помоћ домаћих плаћеника, изрода и издајника.

А све то уз плејаду домаћих издајника и аутошовиниста и плачених структура.

Пре два дана су организоване провокације у новопазарском насељу Шестово, и у близини манастира Ђурђеви ступови, са повицима „Санџак република“, уз турске заставе и псовање Срба.

Све ово свакако неко ,,мудро” и циљано инсталира да унесе немир и сукобе, а ми смо буквално један братски народ, само раздељен у две вере. А када се зло умеша дође до оваквих нежељених догађаја, који морају да се смире… и који ка добром не воде.

Видимо и шта раде са Републиком Српском и Милетом Додиком.

Видимо и део наше опозиције како збори о Сребреници , Космету и Војводини и војвођанима као засебном народу са циљем отцепљења.

За њих је ,,Косово” Косово и Метохија завршена ствар.

Не бих те индивидуе именовао… а замислите, Срби су… од таквих аутошовиниста прети и највећа опасност за нас Србе.

Нама непријатељ са стране и није потребан.

Срећом, са Руске стране без притисака, претњи, уцена, санкција… као друга агресорска страна која деценијама бомбардује, прети и уцењује.

Зато смо ми и даље смо једина земља у Европи која није увела санкције Русији.

Хвала мудром Путину на разумевање ситуације у којој се Србија налази.

Ми у овој ујдурми и хистерији морамо да водимо рачуна само о нашем биолошком и економском опстанку… ми смо мали да решавамо ову борбу која је ушла у завршницу. Тај крај може да буде врло опасан, ако знамо како је завршен Други светски рат… бацањем атомских бомби на Хирошиму и Нагасаки од стране Америке… да ли ће се поново испалити и са чије стране, то тешко ко може да предвиди. Али, крај сукоба је близу.

Овај рат у Украјини траје већ десет година, свет се није интересовао док су страдале руске жене и деца који су били угњетавани у Лугањску и Домбасу скоро деценију (где живи већинско руско становништво)… док је сво то време Русија молила и преговарала (а преговори и споразуми нису се поштовали са те друге стране)… нацисти су били брутални исто као и сада док као таоце по зградама држе сопствено становништво.

Подсетићу поново, али нећу улазити дубље у историју, већ ћу се осврнути само на значајне моменте садашњице, када нам је једина Русија спасила част и углед да западне силе не баце љагу на наш народ… то се десило јула 2015. године на Седници Савета безбедности Уједињених нација о Босни и Херцеговини.

Русија је је једина уложила Вето на британски предлог резолуције о Сребреници… надамо се да ће тако нити и 27.априла, за исту ствар (Немачка поново гура резолуцију о Сребреници у УН са циљем да се Србија прогласи геноцидном државом, били би једин геноцидни народ у Европи, ми који смо изгубили преко три милиона жртава само у 20.веку од агресора и освајача), ето, баш та Немачка то поново предлаже, земља која је извршила толико геноцида).

Уз захвалност РФ је те 2015. спречено бацање љаге на цео српски народ који је страдао у свим ратовима, а баш ми смо народ над коме је извршен стравичан геноцид, јер су нам децу клали и одводили у логоре у току Другог светског рата. Зашто се о томе никада није расправљало у УН или о етничком чишћењу и прогону Срба са њихових вековних територија?

Да је усвојена резолуција о Сребреници, наш народ би био проглашен за геноцидни народ, једини у свету… то сада поново хоће да спроведу.

Представници Америке за руски вето су рекли да је то још једна мрља на репутацији Савета безбедности.

Споменуо бих и ово, да је Русија у више наврата била против пријема вештачке творевине Косова у УНЕСКО и тако је спасила нашу културну баштину да не уђе у УНЕСКО као албанска.

Скоро смо имали руску подршку када су албанци са Космета хтели да приступе Интерполу.

Сву ову подршку део српског народа не види или не разуме, што је трагично.

Запитајмо се шта би се догодило да је било супротно? Можда би их народ српски више ценио и поштовао… као амерички, енглески, француски, немачки… ко то зна?

Ко је бацао бомбе за Васкрс, ко је тровао овај народ уранијумом и уништавао га бомбама без разлога, под чијом дозволом је био стравичан геноцид у Хрватској и БиХ… ко је протеран са Космета и Српске Крајине?

Данас је Хрватска скоро етнички чиста од српског народа. Ко је све те злочине спроводио и дозволио? Да нису можда Руси? Не, ипак, искрено Руси су нам једини искрени пријатељи, од којих зло и патњу као са запада сигурно не можемо да очекујемо… а помоћ можемо у складу, са њиховим могућностима у свакој ситуацији.

Браћо, морамо да се ујединимо, једино тако можемо опстати у овим турбулентним и тешким временима када се зло надвило над нама… једимо мир нема алтернативу. И да гледамо само наше Српске сопствене интересе… и да покушамо да ходамо по тој танкој црвеној линији, све док ускоро не стигну боља и трезвенија времена.

ЈЕДИНИ СПАС НАМ ЈЕ СЛОГА И НОВО САБРАЊЕ… без уплива страног утицаја и њихових помагача и плаћеника.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име