Српска слога најјача је одбрана, а национално јединство потребније је него икада како би се јединствено пружио отпор неправди која се српском народу спрема у „западњачким кухињама“, поручили су из Асоцијације „Ствараоци Републике Српске“ у данима који долазе.

Из Асоцијације су нагласили да се српски народ данас суочава са потпуним сломом међународног права и ревизијом изворног Дејтонског споразума, понајвише на штету Срба.

– У данима који су пред нама, по ко зна који пут, западни моћници, потпомогнути унутрашњим `здравим снагама`, покушаће да одлучују о судбини нашег народа. Одувијек је то био исти, антисрпски мрзитељски садржај само у различитим паковањима – наведено је у саопштењу.

Данас је то, напоменули су у Асоцијацији, Резолуција о Сребреници и пријем лажне државе Косово у Савјет Европе, а сутра, ако успију у својој злој намјери – ко зна шта још.

„Ствараоци Српске“ нагласили су да је српски народ, упркос свему, одлучан да издржи у одбрани слободе, националног идентитета и права на живот и опстанак.

– Спремни смо храбро да дочекамо тешке одлуке, јер наш непоколебљиви народ има унутрашњу снагу, неуништив слободарски дух, светосавску вјеру – истакли су из Асоцијације.

„Ствараоци Српске“ су подсјетили да је национално јединство показано деведесетих година прошлог вијека и када је створена Република Српска.

– Због свих оних, најбољих међу нама, који су животе дали за нашу слободу и сигурну будућност садашњих и будућих поколења, покажимо то и сада. Дакле, без икакве резерве и калкулација, наша слога је наша најјача одбрана – поручили су из Асоцијације.

„Ствараоци Српске“ истакли су да ово није борба нити за једну политичку опцију или за појединца, већ борба да се сачува Република Српска и подржи територијални интегритет и суверенитет српске матице.

Из Асоцијације су позвали све политичке субјекте у Српској да стану у исти строј са својим народом и да брани своју земљу од ревизије историје, лажних оптужби и сурових планова да нестане са вјековних огњишта

Асоцијацију „Ствараоци Републике Српске“ чине посланици Првог сазива Скупштине српског народа у БиХ и њихови потомци, чланови тадашњих влада, челници бројних институција Српске и високи полицијски и војни функционери.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име