Kao што смо најавили портал „Соколац-срце Романије“ наставља са представљањем катаклизмичног стања у Шумском газдинству „Романија“ Соколац чији је једини циљ да се одговорни за незапамћену крађу процесуирају а у крајњој мјери санкционишу и казне, а све у складу са Законима Републике Српске.

Вечерас вам доносимо КАТАСТРОФИЧНО стање радне јединице „Студена Гора“ (подручје Деветака и Лијепе равни) у којој се према нашим изворима и даље одвија незапамћена крађа упркос недавној контроли. Један од шумара ове радне јединице је В.С.

Према сазнањима портала „Соколац-срце Романије“ у и око шумског газдинства већ неколико година дјелује организована криминална група која је починила низ кривичних дјела као што су злоупотреба службеног положаја или овлашћења из члана 315. КЗ РС, несавјестан рад у служби из члана 362. КЗ РС, Прикривање из члана 246 КЗ РС, Непријављивање кривичног дјела из члана 287. КЗ РС, Спречавање доказивања из члана 336. КЗ РС, Утаја пореза и доприноса из члана 287. КЗ РС, Крађа из члана 224. став 3. и 4. КЗ РС, Повреда обавезе вођења трговачких и пословних књига и састављање финансијских извјештаја и њихово фалсификовање и уништење из члана 262. став 1. КЗ РС и фалсификовање знакова за обиљежавање робе, мјере и тегова из члана 357. став 1. КЗ РС.

Овим путем упућујемо позив ЈПШ „Шуме Републике Српске“ и Министарству пољоприврде шумарства и водопривреде Републике Српске да УСПОСТАВЕ КОНТРОЛУ и спријече даљу нелегалну сјечу шумско-дрвних сортимената. Све указује на то да је ситуација у Шумском газдинству „Романија“ ван контролe!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sokolac srce Romanije (@sokolacsrceromanije)

Неизбаждареном директору коме се у последње вријеме причињавају уљези на његовом имању више не постављамо питања! ЧОВЈЕК који је спреман због једног лајка на друштвеним мрежама, МАЈКУ ЧЕТВОРО ДЈЕЦЕ санкционисати и распоредити на мјесто ГРУПОВОЂЕ СЈЕКАЧА НИЈЕ ЧОВЈЕК – ОН ЈЕ ЈЕДНО ВЕЛИКО НИШТА!

Још једном упућујемо захвалност честитим радницима газдинства! Настављамо даље са раскринкавањем соколачког шумског картела који преко 2 деценије, а нарочито у последње четири године хара шумама Романије!

ФОТОГАЛЕРИЈА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име