Начелник општине Соколац Милован Бјелица рекао је да врхунац лицемјерја да Њемачка, која је индустријализовала убијање, сматра да има морално право да другима држи придику, дијели лекције и учи хуманости.

„Држава која је осмислила `коначно рјешење` за један народ и инспирисала хрватске и муслиманске усташе да осмисле и спроводе своје `коначно рјешење` за Србе данас осамдесетак година касније сматра да може другима да држи придике. Е то вам је врхунац лицемјерја и потпуно одсуство стида“, рекао је Бјелица Срни.

Он је нагласио да ревизија и фалсификовање истине о злу неће од Њемачке никада направити државу коју ће слободарски народи цијенити и вољети, већ напротив.

„Сав труд да другима ставе терет који сами морају да носе само ће додатно инспирисати слободномислеће људе и народе да о њемачком и хрватском геноциду пишу и подсјећају генерације које долазе„, истакао је Бјелица.

Бјелица је поручио да не треба да се заборави, јер се само тако неће поновити.

У Њујорку је у току сједница Генералне скупштине УН на којој се разматра нацрт резолуције о Сребреници коју је бошњачки дио мисије БиХ при УН иницирао самостално, без одлуке Предсједништа БиХ, а чији су предлагачи Њемачка и Руанда.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име