Полицијски службеници И.Ш. и Д.Ш. као и М.Ж. ухапшени су у акцији „Робокап“ због сумње да су се бавили препродајом наркотика, а том приликом пронађена је одређена количина кокаина, саопштено је из Полицијске управе Приједор.

Према незваничним информацијама И.Ш. и Д.Ш. су супружници и обоје су запослени у полицији. Како је саопштено из ПУ Приједор акција кодног назива „Робокап“ је била усмјерена на спречавање производње и промета опојних дрога.

Наводе да је акција реализована у у посљедња четири мјесеца на подручју ове управе. Слободе су лишени М.Ж. из Приједора и полицијски службеници ПУ Приједор И. Ш. и Д. Ш.

Претресима возила и стамбених објеката које користе осумњичена лица пронађена је и одузета одређена количина бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, дигитална вага за прецизно мјерење, новац и други предмети-стоји у саопштењу.

Додаје се да је против полицијских службеника у току поступак суспензије и покретање иницијативе за утврђивање дисциплинске одговорности.

-Полицијски службеници Полицијске управе Приједор предузимају потребне мјере и радње у циљу комплетирања предмета након чега ће осумњичена лица М.Ж., И.Ш. и Д.Ш. уз извјештај о почињеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога бити предати у надлежност Окружног јавног тужилаштва Приједор-стоји у саопштењу.

Акцију „Робокап“ реализовала Полицијска управа Приједор у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске, а под надзором Окружног јавног тужилаштва Приједор.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име