У Републици Српској и Федерацији БиХ прије подне биће топло и спарно вријеме, а у поподневним часовима очекује се нестабилно и промјенљиво уз ново наоблачење са сјевера које ће током дана донијети кишу и пљускове са грмљавином, претежно на сјеверу.

Локално су могуће и непогоде. На југу и истоку остаје претежно сунчано уз пролазну малу облачност. У касним вечерњим часовима и у током ноћи на уторак очекује се јаче наоблачење са запада које ће се премјештати ка истоку и донијети јачу кишу и пљускове са грмљавином, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутрос је било промјенљиво облачно уз пролазну кишу понегдје. На сјеверозападу понегдје јача киша. Понегдје је регистрована и тропска ноћ (температура изнад 20 степени). Максимална температура од 28 до 35 степени Целзијусових, у вишим предјелима од 23.

Температура измјерена у 7 часова: Хан Пијесак 15, Чемерно 15, Бјелашница и Ливно 17, Рудо, Фоча и Зеница 18, Сарајево 19, Билећа, Дрвар 20, Мркоњић Град и Рибник 20, Нови Град и Тузла 21, Добој, Мостар и Требиње 22, Бијељина и Приједор 23, Брчко и Неум 24, Бањалука 25 степени Целзијусових.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име