Данас је одржан општински одбор Српске демократске странке Соколац, на коме се разговарало о актуелној политичкој ситуацији.

На састанку се између осталог говорило и о политичком дјеловању Српске демократске странке Соколац, као и о сарадњи са Партијом демократског прогреса и Демократским народним савезом са којом чине скупштинску већину у локалном парламенту.

Како је речено на састанку општински одбор СДС-а Соколац, у складу са потписаним коалиционим споразумом са ОО Демократског народног савеза, подржава приједлог ДНС-а за позиције у Општинској управи Соколац.

– Демократски народни савез је коалициони партнер Српске демократске странке. Заједно са Партијом демократског савеза и Српском демократском странком  чине законодавну и извршну власт у општини Соколац, па самим тим припадају им и одређене функције у општинској управи. И у наредном периоду настављамо са добром сарадњом у циљу стварања бољих економских, друштвених и социјалних услова за све становнике општине Соколац, речено је на данашњем састанку.

На општинском одбору Српске демократске странке Соколац донесена је одлука о избору новог предсједника клуба одборника у општинском парламенту.

Настављају се активности на споровођењу унутарстраначких избора у Општинској организацији Српске демократске странке.

Данас су из општинског одбора Српске демократске странке Соколац, брисана из евиденције два члана, а разлог томе је њихов прелазак у друге партије.

ОО СДС Соколац даје пуну подршку захтјевима дрвопрерађивача са подручја Сарајевско-романијске и Горњо-дринске регије.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име