Други дан обиљежавања Недјеље дјетета, начелник општине Соколац Милован Бјелица организовао је пријем за дјецу соколачког вртића.

Бјелица је поручио да су дјеца на првом мјесту и да се морамо борити за њихова права, како би створили услове за њихово одрастање. Сваке године прве седмице октобра, уприличимо ово дружење са малишанима, који нам уљепшају дан својим рецитацијама, додаo је начелник.

– Локална заједница је уложила значајна средстава у Установу за предшколско васпитање и образовање. Постављен је видео-надзор, опремљена још једна просторија за нову групу уписане дјеце. Захваљујући амбасади Словачке, Установа је добила нови намјештај за кухињу, рекао је Бјелица.

У установи за предшколско васпитање и образовање, у којој тренутно борави 130 дјеце у пет васпитно-образовних група, задовољни су односом локалне самоуправе, када је ријеч о обезбјеђивању услова за њихово функсионисање.

1 КОМЕНТАР

  1. Na pravo si ih mjesto dovela da gledaju te besposličare i leziljeboviće. Pravite od djece debile, neradnike. U normalno vrijeme nas su vodili u “Romaniju” da djeca vide šta radi radnik,kako se nešto stvara i postaje čovjek, a ne u opštinu da gleda ljude umorne od sjedenja.