Начелник општине Соколац Милован Бјелица присуствовао је данас свечаном обиљежавању крсне славе – Митровдана ЈП „Шуме Српске“. Тим поводом упутио је честитку менаџменту „Шума Српске“ на челу са генералним директором Ристом Марићем, надзорном одбору којим предсједава др Биљана Марковић и свим радницима овог предузећа уз жеље да успјешно послују у наредном периоду.

Бјелица је истакао задовољство због добре сарадње у овој години са садашњим менаџментом овога предузећа, јер редовно измирују обавезе према локалним заједницама које су прописане Законом о шумама Републике Српске. Такође је истакао да је посебно задовољан тиме што су „Шуме РС“ испоштовале ставке из Уговора потписаног са дрвопрерађивачима Сарајевско – романијске регије, што је доказ да се много тога унаприједило.

– Од посебног значаја за нашу локалну заједницу је то што је сједиште „Шума РС“ у Сокоцу. Општина Соколац и ЈПШ „Шуме Српске“ морају да наставе добру сарадњу, јер од пословања овог предузећа зависи и функционисање наше локалне заједнице, тако да у наступајућој години могу да им пожелим још више успјеха у раду, истакао је Бјелица.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.

1 КОМЕНТАР

  1. Država se ogriješila o današnju omladinu izjednačavanjem statusa studenata sa privatnih i državnih fakulteta. Na taj način je direktno favorizovala nerad i cirkus u odnosu na mukotrpan uložen trud studenta koji je pošteno završio državni fakultet. Plodove te greške počeli smo da ubiremo……i naravno, crno nam se piše!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име