Мјесни одбор Српске демократске странке Лазе-Ћилимара, одржан је у просторијама Високе школе за услужни бизнис у Сокоцу. Предсједник и потпредсједник овог одбора потрудили су се да обавјесте грађане и позову их да дођу на састанак и тако подрже СДС и Савез за побједу.

Српска демократска странка својим учешћем на Општим изборима ове године излази на једанаесте изборе након Дејтонског споразума. Кроз све ове године постојања и рада СДС у Сокоцу и на Романији представља најорганизованију политичку партију. Партију са јасном и квалитетном организацијом и логистиком.

На састанку је било ријечи о инфраструктурним проблемима, пројекту завршетка канализационе мреже за преосталих 5-6 домаћинстава на овом подручју.

Кандидати Српске демократске странке на предстојећим Општим изборима представлили су се присутним грађанима, изложили су своје планове и идеје везане за будуће дјеловање и рад.

Начелник општине Соколац Милован Бјелица и те како познат и кроз дугогодишњи рад, признат политичар и човјек из народа није се посебно освртао на оно што је очито добро и успјешно урађено. Шансу је дао двјема дамама да оне кроз разговор са грађанима овог мјесног одбора представе себе, свој рад и планове за будућност.

Ана Маловић кандидат за посланика у Парламентарној скупштини БиХ, акценат је ставила на младе људе, на стварање услова за њихов останак на овим просторима. Као неко ко учествује у борјним пројектима са међународним организацијама, мишњења је да кроз размјену искуства и учење од развијених земаља Европе и свијета можемо много учинити за нашу државу, наш град и општину. Позвала је младе али све остале људе да у што већем броју изађу на изборе да би се изборили за промјене и боље сутра.

Док је Младенка Пандуревић, кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске, своје излагање посебно усмјерила на породицу, односно на положај жена у нашем друштву.

Грађани су одговорили аплаузима и подршком кандидатима. Млади и образовани људи су потпредсједнику Српске демократске странке господину Бјелици изразили жељу за активније учешће и приступање политичкој партији коју он на подручју општине Соколац успјешно води дуги низ година.

Све су то показатељи исправности пута којим иде СДС, дајући шансу младим и енергичним људима, који имају снаге и воље да вођени искуним колегама заједно Српску врате народу!