10 година становници шпанског града Виго живе у страху од једног пензионера вандала, и страхују да не затекну свој аутомоби изгребан кључем, новчићима и да нађу браве напуњене чачкалицама ….

Јер иза оваквог вандализима над аутомобилма стоји један стари шпански пензионер Хозе Антонио (79), шпански (зли) пензионер који је само прошле 2018. године вандализовао више од 1.000 аутомобила у граду Виго!

Већина вандала би се за овакве ствари добро сакриле од погледа људи и камера али не и пензионер Хозе. Хозе усред дана, не обазирући се што на улици има сведока намерно оштећује аутомбиле на које наиђе док својим штапом удара све оне који му приђу да га зауставе у његовом чистом вандализму.

По процени полиције града Виго, Јосе Антонио је 2018. вандализовао 1.120 аутомобила относно изгребао оштрим предметом фарбу, оштетио браве ! Док је ове године за само месец дана успео да изгребе преко 120 аутомобила.

Хозе је на захтев локалне полиције отишао на преглед код психијатра, али је лекар психјатар утврдио да нема когнитивних поремећаја и он је пуштен после 3 дана проведена у менталној установи.

Стручњаци психолози и психијатри сматрају да иза овог антисоцијалног понашања пензионера Хозеа стоји потпуни недостатак емпатије.

„Он није болестан већ само зао и бесан на свет “ рекао је полицијски експерт локалном листу Глас Галиције и оценио да је Хозе веома тврдоглав.

Вандал пензионер је привођен небројено пута због наношења материјалне штете и физичких напада. А од грађана града Виго је и озлоглашени зли пензионер који не одустаје ос својих злих намера .

Људи су чак облепили улице плакатима упозорења са његовим ликом и плаше се да остављају возила напољу Полиција града Виго процењује да је нанео штету од од готово пола милиона евра.

Полиција тврди да не може да заустави Јосе Антонија јер чим изађе из притвора зли пензионер Хозе наставља тамо где је стао -да вандализуује и оштећује аутомобиле по улици.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име